LASERGAMEN

Let op! Het gaat om verhuur van lasergame materiaal

Lasergamen op je feestje is spannend, sportief en lekker uitdagend. Heerlijk gezond buiten spelen, leuk voor jong en oud! Lasergamen als gave en spannende activiteit voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld een familiefeest? Heerlijk middenin het bos is dit de perfecte groepsactiviteit buiten, maar ook binnen kun je zelf je arena maken. Reserveer dus snel je laserguns voor een feestje om nooit te vergeten! Niet alleen rennen, maar ook kruipen kan de juiste tactiek zijn.

Je ontvangt guns, partijlinten en legerhesjes in een themakist waarmee je voor één dagdeel kunt lasergamen voor € 5.- p.p. Wanneer het feestje is afgelopen ontvangen de deelnemers een certificaat met bewijs van deelname. Wij hebben in totaal 11 laserguns per keer te huur.

Een frietje met een snack en ranja erbij kan natuurlijk niet ontbreken. Bij “Klavertje eten en drinken” serveren wij u graag dit arrangement voor € 5.00 per kind. (i.v.m. de huidige RIVM regels mag je dit nu afhalen bij “Klavertje eten en drinken” of bezorgen wij dit wanneer dat beter uitkomt op de afgesproken tijden)