BIERENCAFÉ

Klavier is een gezellig café waar je onder het genot van een drankje je dag kunt doornemen.

Wij hebben 8 speciaalbieren op te tap en 50 soorten op fles. Klavier heeft een biermenu samengesteld die bestaat uit 3 speciaalbieren voor maar € 10.-. Wij hebben een aantal geselecteerde wijnen  en een groot assortiment aan gedistilleerde dranken.

Voor elk wat wils
Op de menukaart staan koude en warme snacks die je kunt bestellen bij je borrel. Wij hebben een breed spelletjesaanbod en het biljart staat klaar om een potje te biljarten. Ook is er de mogelijkheid om te darten. De t.v. met uiteraard FOX en Ziggo sport laat de actuele sporten zien, en de muziek maakt het geheel helemaal af. Meezingen met de Karaoke versie? Dat kunnen we regelen. Onze medewerkers maken de lekkerste shotjes om de avond nog gezelliger te maken! Ook organiseren we regelmatig een pubquiz of is er een bierproeverij of wijnproeverij te boeken.

  • Klavier is al jaren de Hofbar van de C.V. de Fienpreuvers.
  • Sinds de oprichting van damescarnavalsvereniging de Wienpreuverinnen is Klavier de residentie van deze dames. Daar zijn wij superblij mee!
  • Klavier heeft 4 biljartteams die competitie spelen. De thuiswedstrijden zijn op woensdag en donderdagavond.

Wij mogen ons een Grolsch proeverijcafé noemen
De Grolsch Proeverij staat voor een unieke serie speciaalbieren, gebrouwen in de Proefbrouwerij van Grolsch en voorlopig exclusief verkrijgbaar in geselecteerde Proeverij Cafés. Daar is Klavier één van!

In de Proefbrouwerij hebben de Meesterbrouwers de vrije hand om bestaande recepten door te ontwikkelen, traditionele bierstijlen een moderne twist te geven of op basis van hun eigen creativiteit nieuwe bieren en stijlen te ontwikkelen. Als onderdeel van de Grolsch Proeverij vragen we bierliefhebbers in onze Proeverij cafés actief naar hun mening over het bier. Zo kun je als bierliefhebber dus een bijdrage leveren aan de nieuwste innovaties van Grolsch.

OPENINGSTIJDEN

Do 19:00 – 01.30 uur
Vr 19:00 – 02:30 uur
Za 17:00 – 02:30 uur
Zo 14:30

Voor gereserveerde groepen zijn wij de hele week geopend vanaf 10 personen

Adres:
Dorpsstraat 18C
7451 BT Holten
info@klavierholten.nl

Erica Meijerman
06 29470468